15.7.15

The TV Series Post: B - C

Λίγο η ζέστη, λίγο η επικαιρότητα, με έχουν κάνει να χάσω το ενδιαφέρον μου για το blog.. Επανέρχομαι όμως με το δεύτερο ποστ για κάποιες από τις σειρές που έχω δει!

Image Source: www.imdb.com

Bates Motel (2013- )
Υπόθεση: Η σειρά είναι το prequel της ταινίας Psycho και μας δείχνει πως αναπτύσσεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του Norman Bates στη διάρκεια της εφηβείας, αλλά και ποια είναι η σχέση που έχει με τη μητέρα του.
Είδα και τους τρεις κύκλους της σειράς μέσα στο Μάιο και μου άρεσε πολύ σαν κόνσεπτ. Υπάρχουν αρκετά σημεία καθ' όλη τη σειρά που θεωρώ πως είναι άσκοπα και ίσως να κουράζουν λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλή σειρά με δράση και μυστήριο! Θα τη βαθμολογούσα με 8,4/10!


Beauty and the Beast (2012- )
Υπόθεση: Μια ντετέκτιβ ερωτεύεται έναν άνδρα που εμφανίζεται σε μια υπόθεσή της, ο οποίος αποδεικνύεται πως είναι αυτός που την είχε σώσει αρκετά χρόνια πριν, όταν είχε γίνει μάρτυρας στη δολοφονία της μητέρας της. 
Είναι μια αστυνομική σειρά που συνδυάζει δράση και ρομαντικά στοιχεία. Ο πρώτος και δεύτερος κύκλος μου άρεσαν πολύ, αλλά πλέον ο τέταρτος κύκλος δεν με ενθουσιάζει και τόσο. Θα τη βαθμολογούσα με 6,5/10!


The Blacklist (2013- )
Υπόθεση: Η σειρά ξεκινά με έναν από τους 10 πιο καταζητούμενους του FBI να παραδίδεται και να επιμένει να μιλήσει μόνο στην Elizabeth Keen, μια νεοσύλλεκτη πράκτορα που μόλις τελείωσε την ακαδημία.
Είναι μια πολύ έξυπνη σειρά που σίγουρα πρέπει να δείτε αν σας αρέσει η δράση, το έγκλημα και οι αστυνομικές σειρές! Θα τη βαθμολογούσα με 9,2/10!


Bitten (2014- )
Υπόθεση: Η Ελένα Μάικλς προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της και να αφήσει πίσω της ό,τι της θυμίζει την υπερφυσική πλευρά της, μέχρι που δέχεται ένα τηλεφώνημα που την κάνει να επιστρέψει πίσω..
Αν σας αρέσουν σειρές με υπερφυσικά στοιχεία και φυσικά λυκανθρώπους, τότε σίγουρα σας την προτείνω! Έχει αρκετή δράση και μπαίνει αμέσως στο θέμα χωρίς να έχει περιττούς διαλόγους που κουράζουν! Θα τη βαθμολογούσα με 8,6/10!


Body of Proof (2011-2013)
Υπόθεση: Η σειρά σχετίζεται με την Megan Hunt, μια ιατροδικαστή και τον ιδιαίτερο τρόπο που λύνει τις υποθέσεις.
Είναι μια αστυνομική σειρά, αλλά από την οπτική κυρίως του ιατροδικαστή. Αρκετά καλή, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο! Θα τη βαθμολογούσα με 7,6/10!


The Bridge (2013-2014)
Υπόθεση: Δύο ντετέκτιβ συνεργάζονται για να πιάσουν ένα δολοφόνο, όταν ένα πτώμα εμφανίζεται στα σύνορα του Ελ Πάσο, Τέξας και του Χουάρες, Μεξικό.
Η σειρά βασίζεται στην αντίστοιχη δανέζικη/σουηδική σειρά Broen/Bron. Έχει πολλή δράση, μυστήριο και είναι μια ιδιαίτερη σειρά που θα σας την πρότεινα αν έχετε βαρεθεί τις κλασσικές αστυνομικές σειρές. Θα τη βαθμολογούσα με 8,4/10!


By Any Means (2013)
Υπόθεση: Η σειρά σχετίζεται με μια μυστική ομάδα, η οποία δεν ακολουθεί κατά κανόνα τους νόμους στην προσπάθειά της να να πιάσει εγκληματίες. 
Είναι μια έξυπνη αστυνομική σειρά με μόνο 6 επεισόδια! Θα τη βαθμολογούσα με 8,7/10!


The Carrie Diaries (2013-2014)
Υπόθεση: Η σειρά εστιάζει στην Κάρι Μπράντσο και στα εφηβικά της χρόνια, στις αρχές του 1980. 
Εάν σας άρεσε το Sex & the City και θέλετε κάτι ελαφρύ και διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε τώρα το καλοκαίρι, τότε γιατί όχι, ρίξτε της μια ματιά! Θα τη βαθμολογούσα με 7,5/10!


Castle (2009- )
Υπόθεση: Όταν γίνονται κάποιες δολοφονίες ακριβώς όπως περιγράφονται στα μυθιστορήματα του συγγραφέα Richard Castle, η αστυνομία εστιάζει σε αυτόν. Έτσι, ο Castle βρίσκει την ευκαιρία να ακολουθήσει την αστυνομία για ερευνητικούς σκοπούς..
Είναι μια από τις αγαπημένες μου αστυνομικές σειρές, καθώς κάθε επεισόδιο είναι μοναδικό! Υπάρχουν επεισόδια με πολύ καλές ατάκες, άλλα με πολλή δράση και άλλα με μυστήριο. Θα τη βαθμολογούσα με 8,9/10!


The Client List (2012-2013)
Υπόθεση: Η Ράιλι μένει μόνη της με δύο παιδιά όταν ο άνδρας της ξαφνικά την αφήνει και για να τα βγάλει πέρα οικονομικά, πιάνει δουλειά σε ένα σπα. Όμως, πολλοί από τους πελάτες θέλουν κάτι παραπάνω..
Πριν από τη σειρά βγήκε η αντίστοιχη ταινία, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Σίγουρα δεν είναι μια σειρά με φανταστική υπόθεση, αλλά αν θέλετε κάποια ελαφριά, χαλαρή σειρά, τότε είναι μια χαρά! Θα τη βαθμολογούσα με 6,5/10!


The Closer (2005-2012)
Υπόθεση: Η αστυνόμος Μπρέντα Λι Τζόνσον λύνει τις υποθέσεις με το δικό της μοναδικό τρόπο..
Είναι μια απλή, κλασσική αστυνομική σειρά. Αν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο, τότε δείτε την, μιας και έχει 7 κύκλους! Θα τη βαθμολογούσα με 7/10!


Common Law (2012)
Υπόθεση: Η σειρά ασχολείται με δυο αστυνομικούς που δεν τα βρίσκουν καθόλου μεταξύ τους και έτσι αναγκάζονται να πάνε σε θεραπεία για ζευγάρια!
Είναι μια σειρά που συνδυάζει το αστυνομικό στοιχείο με το κωμικό και έχει μόνο 12 επεισόδια. Θα τη βαθμολογούσα με 6,7/10!


Covert Affairs (2010-2014)
Υπόθεση: Η σειρά ακολουθεί την Άνι Γουόκερ, μια πράκτορα της CIA, και τις αποστολές της.
Αν σας αρέσουν οι κατασκοπευτικές σειρές που έχουν πολλή δράση, τότε ρίξτε της μια ματιά! Θα τη βαθμολογούσα με 7,2/10!


Criminal Minds (2005- )
Υπόθεση: Η Μονάδα Ανάλυσης Συμπεριφοράς του FBI αποτελείται από ειδικούς που προσπαθούν να λύσουν εγκλήματα σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ του δράστη.
Είναι μια σοβαρή σειρά με αυτοτελή επεισόδια που σίγουρα θα σας αρέσει, αν βλέπετε αστυνομικές σειρές. Θα τη βαθμολογούσα με 8,6/10!


Criminal Minds: Suspect Behavior (2011)
Υπόθεση: Η σειρά είναι το spin-off του Criminal Minds και λαμβάνει μέρος στο San Fransisco. 
Πολύ ωραία σειρά, όπως και το Criminal Minds. Δυστυχώς την έκοψαν με μόλις 13 επεισόδια να έχουν προβληθεί. Θα τη βαθμολογούσα με 8/10!


Crossing Lines (2013- )
Υπόθεση: Μια ιδιαίτερη ομάδα σχηματίζεται, ώστε να ερευνήσει τα εγκλήματα που υπερπηδούν τα σύνορα των ευρωπαϊκών χωρών.
Είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει και σας την προτείνω οπωσδήποτε αν σας αρέσουν οι αστυνομικές σειρές με δράση και μυστήριο! Θα τη βαθμολογούσα με 9/10!


CSI: Cyber (2015- ) 
Υπόθεση: Η σειρά αφορά μια ομάδα του FBI, η οποία λύνει εγκλήματα που έχουν σχέση με το διαδίκτυο.
Ρίξτε της μια ματιά αν σας αρέσουν σειρές με μυστήριο, έγκλημα, αλλά και σειρές που αφορούν το διαδίκτυο και την τεχνολογία. Θα τη βαθμολογούσα με 8,7/10!


Για περισσότερες σειρές, κάντε κλικ εδώ!


Έχετε δει κάποια από αυτές τις σειρές;
Θα μου προτείνατε κάποια άλλη σειρά που ξεκινά από B ή C;2 σχόλια:

 1. Τώρα ξεκίνησα το Criminal Minds και έχω κολλήσει απίστευτα. Είχα δει μερικά επεισόδια του Client List πέρσι που έδειχνε την σειρά στην τηλεόραση. Πολύ ωραίο post :) Έχεις δει πάρα πολλές σειρές!

  Φιλάκια ♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι πολύ καλό το Criminal Minds και το φθινόπωρο θα βγει νέο spin-off..! Βλέπω σειρές τα τελευταία 6 χρόνια, γι' αυτό είναι πολλές! ;)

   Διαγραφή